sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Hedonismiviikonloppu | A Weekend of Hedonism

Vietin viikonlopun ihanien tyttöjen kanssa Jyväskylässä. Ohjelma oli silkkaa hedonismia alusta loppuun: syömistä, shoppailua, syömistä, tyttöjuttujen jauhamista, syömistä, nukkumista...


Harjun Paperi oli ihana kauppa. Voi jos tällainen olisi ollut saatavilla silloin, kun vielä harrastin Postcrossingia aktiivisesti. Oli nimittäin postikortteja joka lähtöön ja ihan hurjan ihania joulukorttejakin, mutta en sitten raaskinut investoida niihin.

Pienikamari oli rönsyilevä ja täynnä jos minkälaista ihanaa (ja varsinkin blogeista tuttua), mutta sieltäkään ei tällä kertaa lähtenyt mitään mukaan. TitiMadamin korut (vasemmanpuoleisessa kuvassa) houkuttelivat kyllä.

Sisustuskamaa ei tullut ostettua, mutta tältä ostoskierrokselta löytyi pari sellaista vaatekappaletta, joita olen metsästellyt jonkin tovin. (Totesin, että ehkä on aivan suotavaa shoppailla silloin kun on jossain muualla kuin kotona, koska sitä tapahtuu ehkä pari kertaa vuodessa. Vähän sama homma kuin ruokavalion suhteen: kylässä on ok herkutella, jos kotona homma pysyy ruodussa.)

Lauantai-iltana käytiin syömässä kreikkalaisessa ravintolassa ja sunnuntaiaamuna ennen junien lähtöä brunssiteltiin Wilhelmiinassa ähkyyn asti.

Kotiin päästyä olo ei ollut yhtään väsynyt, mikä on vahva merkki siitä, että tämä viikonloppu oli juuri sitä mitä arkeen väsähtänyt pieni ihminen tarvitsee, että jaksaa taas pakertaa. Tovereille kiitos!


I spent the weekend in Jyväskylä with my friends. It was pure hedonism from beginning to end: food, shopping, sleeping and girl talk. Just what you need when you're tired of everyday routines and need a little change! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti