sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Aurinkoenergiaa | Solar Power

Aamulla herätessä maassa oli taas lunta. Iltapäivällä pilkahti myös aurinko, ja yksi vilkaisu ikkunasta näkyvään siniseen taivaaseen riitti antamaan tarvittavan sysäyksen, että sain itseni ylös sohvalta ja puuhaamaan kaikenlaista. Tein paljon sellaisia pieniä asioita joita olen suunnitellut jo pitkään, joiden tekeminen ei vie kauan mutta aikaansaaminen sitäkin kauemmin. Näköjään tarvitaan auringonpaistetta, että saa itsestään yhtään mitään irti näin syksyisin.

Ensi töikseni kuvasin Jyväskylästä ostamani vaatekappaleet. Harmaa ylisuuri college ja musta tuubihame löytyivät molemmat H&M:ltä ja ovat olleet käytössä jo monta kertaa. Toimivat mainiosti yhdessä ja erikseen, paitakin on niin pitkä, ettei se välttämättä tarvitse edes hametta kaveriksi. Ainoa harmitus näissä on tietysti se, etteivät ne ole tarpeeksi asiallisia työharjoittelupaikassa pidettäviksi, mutta onneksi on vapaa-ajan menojakin edes joskus.Laitoin pyykit peseytymään ja lähdin kävelylle jolla imin itseeni päivänvaloa ja raitista ilmaa tulevaa viikkoa varten.

Kuvasin lisää asioita blogia varten.

Vein välikausitakit ja tennarit varastoon ja toin yhden villakangastakin ja lisää villapaitoja tilalle.

Auringon laskettua tiskasin ja jopa etsin ruuvimeisselin ja ruuvasin irti yhden lasisen kattilankannen kahvan, jonka alla on ollut ällöä möhnää jo ikuisuuksia, mutta jolle en ole saanut ajoiksi tehdä mitään ennen tätä.

Imuroin, ripustin pyykit ja tein ruokaa.

Ja lähes kaikki tämä sen kahden tunnin aikana kun isäntä oli pelaamassa salibandya.

Siitä ei ole tietoa, milloin tällainen aivohäiriöpäivä on seuraavan kerran. Siihen voi mennä aikaa.


Today we had snow again. And sun for the first time in ages! The sight of blue sky from our window gave me so much energy that during the two hours that my bf was out playing floorball I did plenty of things I have been planning to but never got around in actually doing them. I took photos for the blog, including the clothes I bought from my trip to Jyväskylä. I did some laundry. I took a walk in the beautiful snowy landscape. I storaged some summerclothing and brought in more sweaters. I did the dishes, vacuum cleaned and made dinner. No one can tell when it's going to be the next time I have this kind of energy boost, but I'm afraid it's going to take a while. It would seem that during the dark season everyone's solar power batteries run low. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti