perjantai 1. helmikuuta 2013

Keskeneräisyyksiä | Works in Progress

Valitin niistä keskeneräisistä projekteista eilen. Tulin onneksi illalla siihen syvälliseen tulokseen että elämä on yksi keskeneräinen projekti, joten eipä tässä hätiä. Toiset jutut on sellaisia joille on ihan hyvä olla deadline ja toiset sitten taas...no, ne saavat muhia kaikessa rauhassa eikä niillä ole välttämättä niin kiire. 

Tässä nyt kuitenkin muutama nurkissa pyörivä keskeneräinen projekti sanan löyhimmässä mahdollisessa merkityksessä. 


Hölmösti jääneet hyllyt. Ladoin kamaa ja hyllyjä vuoron perään ja sitten ylimpien hyllyjen kohdalla tuli vastaan tilanne jonka näette kuvassa. Kenellekään muullehan tässä ei luultavasti siis ole minkäänlaista ongelmaa, mutta kun minua vaan koko ajan häirihtee noiden ylimpien lokeroiden samankokoisuus! Kun koko muu roska on sijoitettu epäsymmetrisesti eri korkeuksille, niin tuo yläreuna samankokoisine lokeroineen näyttää  ihan tyhmältä. Olisinkohan mie jotenkin enemmän zen jos saisin aikaiseksi tehdä tuolle asialle jotain. Tiedä häntä.


Ostin jo yrttimullan ja siemenet, mutta niiden yhdistäminen on jäänyt odottamaan vissiin sit sitä inspiraatiota. Tuo kori olis tarkoitus laittaa keittiön seinälle ja ne itse kasvatetut kivan rehevät ja runsaat (riiight) yrtit sitten kivasti siihen ruukuissaan niin. Kassellaan ehkä sitten keväämmällä.


Alkaa johdannolla, loppuu päätelmiin. Tämä on näistä projekteista ainoa, jolla on deadline. Onneksi.


Tätä nyt ei ihan kaikki ehkä kutsuisi projektiksi, mutta syömättömät joulupiparit. Ne aiheuttaa häiriöitä Voimassa pelkällä olemassaolollaan. Mie en halua että nämä samat piparit on olemassa vielä ensi joulunakin (mikä ei siis ole mitenkään ennenkuulumatonta), ja oon yrittänyt nakertaa niitä aina iltapäiväteen kanssa, mutta rajansa kaikella, pipareillakin. 

Lisäksi unfinished business -osastolla on kaikenlaisia juttuja joihin ei itsellä ole juuri valtaa vaikuttaa, mutta suurimpaan osaan onneksi on. Ja viikonlopuksi lähdetään Jyväskylään toverivierailulle, jee! Maisemanvaihdos voi tehdä ihan hyvää ja sitten on kotiinkin taas kiva tulla - kaiken keskeneräisen keskelle. 


These are some of the things on my unfinished business -list. Bookshelves that I set wrong and now they disturb me, herbs waiting to be sown, thesis waiting to be written, ginger breads from Christmas waiting to be eaten... Luckily I realized once again that life itself is an unfinished business so there's nothing to worry really.

2 kommenttia:

  1. Tee pipareista runebergin torttuja! Nimim. tuli kaupassa mieleen että ei ollut ollenkaan pipareita tällä kertaa, mistäs nyt tortut tehdään... (Anne)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta nerokasta! Enhän mie ois tajunnu :D Tämä toteutukseen heti kun meen kotiin.

      Poista