lauantai 14. helmikuuta 2015

| Vietnam, osa 1: Ho Chi Minh City (Saigon)


Saigon. Melkoinen kaupunki.

Vietettiin isännän kanssa puolet tammikuusta Vietnamissa, osa ajasta Saigonissa, osa pohjoisempana Hoi Anissa. Oli ihanaa päästä vähäksi aikaa huilitauolle talvesta ja arkisesta elämästä.

Saigon, virallisesti nykyisin Ho Chi Minh City, oli melkoinen muurahaispesä. Lontoo, Pariisi tai Budapest ei näin jälkikäteen tunnu miltään Saigonin vilskeeseen verrattuna. Se liikenne! Jokainen tienylitys oli silkka seikkailu, oli pakko vain luottaa mopoilijoihin ja heidän havaintokykyynsä. Saigonin liikenne ei pysähdy koskaan, minkään takia, kaikkein vähiten jalankulkijan.

Varsinaisista nähtävyyksistä käytiin katsomassa vain Notre Dame, Gustav Eiffelin suunnittelema pääposti ja Reunification Palace, entinen Etelä-Vietnamin presidentinlinna. Muuten vain käveltiin ympäriinsä ja ihmeteltiin - ja tietysti syötiin hyvin!

Lisää Vietnam-kuvia tulossa Hoi Anista.

2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia, erityisesti hääpari, koululaiset iskän kanssa ja kissa olivat mun suosikkeja!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nuo ihmiskuvat on miun omia lemppareita kans, tällä kertaa koetin ihan tarkoituksella saada kuviin myös ihmisiä pelkkien rakennusten sijaan. Oma kuvissaoloprosentti on edelleen aika huono, pitäis vielä treenata sitä itse kuvassa pönöttämistä. :D

      Poista