sunnuntai 19. lokakuuta 2014

| Valoisia ajatuksia eli Minkälainen lamppu keittiöön?

Tässä on nyt pari vuotta suunniteltu ja puhuttu, että keittiöön tarttis vähän lisävaloa. Tuohon pöydän ylle olisi ajatus saada jokin pieni ja siro valaisin, joka ei jyräisi liikaa mutta antaisi vähän lisävaloa ruuanlaittoon ja pöydän ääressä askarteluun. Tähän mennessä vika on ollut lähinnä saamattomuudessa, kun silleen puolivahingossa ei ole tullut vastaan Just Sitä Oikeanlaista lamppua. Nyt ajattelin ottaa ihan asiakseni ETSIÄ siihen sen lampun ennen kuin talven pimeys liiskaa meikäläisen sohvan pohjalle. Tuntuu vaan olevan vaikeampaa kuin äkkiseltään kuvittelisi, koska a) on taas melko tarkka visio siitä, mitä haluan ja b) käytettävissä olevan rahan määrä on rajallinen, kuten aina.Ylhäältä vasemmalta lähtien Jotex CyprusEglo TimangiLightyears Lullaby Small ja By Rydéns Namur
Näistä tyypeistä tykkään kaikista, mutta tuo betonipötikkä putosi varteenotettavien ehdokkaiden listalta, koska se on vähän turhan jyhkeä. Nyt tarvitaan jotain vähän kevyempää.

Aikani tuota keittiönurkkaa tuijoteltuani tulin myös siihen tulokseen, että värin suhteen nyt haetaan kuparia tai messinkiä. Se toisi sopivasti vähän kiiltoa ja lämpöä, jotenkin hopea tai harmaa tuntuivat ajatuksen tasolla ihan liian kylmältä ja kovalta. Älkää kysykö, nyt mennään puhtaasti intuition mukana.

House Doctor Aston

Vastoin kaikkea järkeä ihastuin tähän House Doctorin käpyä muistuttavaan valaisimeen aika paljon heti kun näin sen. En ole ihan varma miltä se näyttäisi tuossa meidän keittiönurkassa, mutta jollain hassulla tavalla tämä kyllä lämmittää mieltä.

Bloomingville AW14 katalogiKaikkein mieleisimmän näköiset valaisimet löysin kuitenkin Bloomingvillen AW14-katalogista, mutta näiden jälleenmyyjien tai hintatietojen löytäminen onkin sitten toinen juttu. Jokusen tovin saanee viettää googlen parissa, mutta jos hinta on kohdallaan niin lähes minkä tahansa näistä viidestä voisin kyllä ottaa meidän keittiöön roikuskelemaan.


Mitä tuumaatte, mikä noista vaihtoehdoista sopisi parhaiten meidän keittiönurkkaan?

1 kommentti: